Antalyalı Büfeciler Sandık Başına Gitti

Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Odası Başkanlığına, Adlıhan Dere yeniden seçildi.

Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Odasında, Adlıhan Dere yeniden başkanılığa seçildi.

Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Esnaf Odasının 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Toplantı Salonunda yapıldı.

Antalya Motorsiklet, Bisiklet, Oto Lastik Tamircileri ve Oto Yıkamacıları Odası Başkanı Bayram Dal’ın divan başkanlığını üstlendiği genel kurulda, tek listeyle gidilen seçim sonucunda Dere yeniden başkanlığa getirildi.

Dere, seçimin sonuçlanmasının ardından yaptığı konuşmada, 2014'ten bu yana kendisine inanarak kendisine bu görevi layık gören üyelere teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Biz bu yola çıkarken bir söz vermiştik. Hizmet bayrağını taşırken, doğru olacağız, dürüst olacağız, birlik olup geleceğimizi hep beraber inşa edeceğiz. Her ne yaparsak önce esnaf ve sanatkarımızı gözeteceğiz. Ve bugün sözümüzde durmuşuz ki, tüm sevenlerimiz, tüm sevdiklerimiz burada, yanımızda."

Dere başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Halil Özpekcan, Ertaş Şaban, Barış Süslü, Soner Ekin, Murat Çelik ve Musa Demir yer aldı.

Bu arada, genel kurulda meslekte 20. yılını dolduran büfeci esnafına, oda yönetimince hazırlanan plaketleri, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ve Ticaret İl Müdürü Seval Dizerkonca tarafından verildi.
Kaynak: AA