Erkan Tan'dan çok sert açıklamalar

Erkan Tan: Sol medya milli çıkarlarımıza saldıran Amerikan savcısının köpeği gibi yayın yapıyor!

Erkan Tan'dan çok sert açıklamalar
Erkan Tan'dan çok sert açıklamalar
Takvim gazetesi yazarı Erkan Tan bugün kaleme aldığı köşe yazısında sol medyayı yerden yere vurdu.

Amerika'daki savcılar için FETÖ güdümlü füze ifadesini kullanan Erkan Tan 'Ülkemizde de Fetullah Gülen ve hain arkadaşları ile sol medya, beraberler Türkiye Cumhuriyeti'ne düşmanlık yapma konusunda, birbirleriyle yarışıyorlar' ifadelerini kullandı.

Erkan Tan sol medyayı Amerikan savcısının köpeği gibi yayın yapmakla suçladı. 

İşte Erkan Tan'ın yazısındaki o bölüm; 

AMERİKAN SAVCININ KÖPEĞİ SOL MEDYA

Bir kez daha, suçüstü yakalandılar.
ABD'deki çadır tiyatrosu mahkeme ile Türkiye'ye kumpas kurulmak istendiği buz gibi ortaya çıktı.
Daha önce bu köşede, ABD'deki savcılar için, FETÖ güdümlü füze demiştim. Peki ülkemizde durum nasıl?... Şerefsiz, kahpe, namussuz Fetullah Gülen ve hain arkadaşları ile sol medya, beraberler... Türkiye Cumhuriyeti'ne düşmanlık yapma konusunda, birbirleriyle yarışıyorlar... Ve müthiş bir işbirliği içindeler. Resmen, ekonomimize, bankalarımıza ve milli çıkarlarımıza saldıran, Amerikan savcısının bir köpeği gibi yayın yapıyorlar. Demek ki neymiş?... Sol görünümlü Amerikancı imişler... Ha, bu arada... Ortaya çıktı ki mevzu, Amerikan çıkarları imiş...
Öyle iddia ettikleri ve yalanlarla yamulttukları gibi değilmiş...
Ayrıca, sahte belgeleri delil diye göstermişler... Parayla adam satın almışlar... Neredeyse tamamı, FETÖ tarafından kurgulanan ve virgülüne bile dokunulmadan esas alınan bilgi ve belgelerden bahsediyoruz..