Malkara'da Bağımlılıkla Mücadele Semineri

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Yeşilay Şube Başkanlığınca, bağımlılıkla mücadele semineri düzenlendi.

Malkara Kültür Sarayı Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminerde konuşan Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar, bağımlılıkla olan mücadele azmini göstermek için böyle bir seminer düzenlediklerini belirtti.

Uyuşturucu ile mücadele edebilmek için birlik ve beraberlik ruhunun oluşması gerektiğini öne süren Çelikayar, şunları kaydetti:

"Bugün burada bağımlılıkla mücadeleyi birlikte başaracağız iradesini Malkara’da da göstermek, Malkara’da da ortaya koymak adına buradayız. Bizim amacımız şehrin yerel aktörleri dediğimiz yöneticileri bir araya getirmek. Buradan doğacak sinerji ve enerji ile toplumun tüm kesimlerine bu heyecanı götürmek istiyoruz. Ortak akılla, ortak hareket etmeye ihtiyacımız var. Öyle sinsi bir tehlikeyle karşı karşıyayız ki insanlığın yok olması için birileri bu sinsi tehlike için büyük kaynaklar aktarıyorlar. Böyle bir faaliyet karşısında sessiz mi kalacağız, direnmeyecek miyiz? Üzerine titrediğimiz, geceleri uykusuz kaldığımız, ciğerparemiz dediğimiz, tırnağına zarar gelsin istemediğimiz evlatlarımızın heba olmasına, gözünüzün önünden gitmesine müsaade mi edeceğiz, teslim mi olacağız bu alçaklara?"

Seminere, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Koçer, Malkara Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu, AK Parti İlçeBaşkanı Gökhan Şentürk ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA