Kaymakam Dundar'dan Hastane Ziyareti
Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, Çaldıran Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak hastaları ziyaret etti.

Kaymakam Dundar ise, 75 yataklı yeni hastanenin müjdesini hasta ve hasta yakınlarıyla paylaştıktan sonra, yatan hasta servisine çıktı. Yatan hastaları ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan Dundar, hasta ve hasta yakını çocuklara da oyuncak dağıttı.
Yatan hastalar hakkında bilgiler de alan Kaymakam Dundar, “İlçemizdeki devlet hastanesini her fırsatta ziyaret ederek, hastane yetkililerinden gerekli bilgileri alıyorum. Varsa hastanemizin bir eksiği ise gidermeye çalışıyoruz. İnsanlarımızın sağlığı bizler için çok önemlidir. Devletimiz, vatandaşlarımızın güzel ve sağlıklı yaşaması için vardır. Devletimiz bizleri vatandaşımıza hizmet etmek için atamıştır. ‘Halkını yaşat ki devlet yaşasın’ düşüncesi ile hizmetlerimizi yapıyoruz. İlçemizde şu an 35 doktorumuz hizmet vermektedir. İnşallah 2018 yılı yazında 75 yatak kapasiteli yeni devlet hastanemizin yapılması ile devlet hastanemizin yatak sayısı 100’e çıkacak. Daha kaliteli ve güzel bir sağlık hizmeti sunarak, vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamına katkıda bulunacağız” dedi.
Kaymakam Dundar, daha sonra hastaneden ayrıldı.
