Sarıkamışlı Çocukların Kayak Keyfi
Sarıkamış’ta sömestre tatilinin keyfini çıkaran çocuklar, mahalle aralarında bulunan yokuşlarda evlerinden getirdikleri naylon bidon ve kızaklarla kayarak gönüllerince eğlendi.

Kayak merkezlerine gidemedikleri için buldukları malzemelerle mahalle aralarında bulunan yokuşlarda kaydıklarını ifade eden çocuklar, “15 tatil oldu, 15 tatili değerlendirmek için biz arkadaşlarımızla kayıyoruz. 15 tatili çok iyi değerlendiriyoruz” dediler.
Kayak olmadığı için bidonla kaydığını belirten Hilalcan Yıldırım, kayak olmadığı için arkadaşlarıyla bidonla kaydığını söyledi.
Defalarca yorulmadan yokuş yukarı çıkarak kayan çocuklar, kaydıktan sonra da bir birleriyle kar savaşı yaptı. Ellerine aldıkları karı bir birlerine atan çocuklar yorulduktan sonra evlerinin yolunu tuttu.
