Başkan Saraçoğlu, MHP'yi Ziyaret Etti

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ferhan Yıldırım’ı parti binasında ziyaret etti.

Başkan Saraçoğlu, MHP'yi Ziyaret Etti
İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve yöneticiler tarafından karşılanan Başkan Saraçoğlu, daha sonra MHP İl Başkanlık makamına geçerek partililer ile Kütahya’ya yapılan ve yapılacak olan projeler ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Bizler iki ayrı siyasi parti olsak da vatanımız konusunda ülkemizin milli birlik ve beraberliği, bütünlüğü konusunda hemfikiriz. Bizi diğerlerinden ayıran da budur. 2019 Kasım ayında gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sizlerin nezdinde teşekkür ediyorum. Biz birlik ve beraberlik içerisinde halkın menfaatleri doğrultusunda omuz omuza birlikte çalışacağız" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na çalışmalarından dolayı başarılar diledi. (EFE)
Kaynak: İHA