Başkan Toltar Vatandaşlarla Buluşuyor
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, kendisi ile görüşmek isteyen vatandaşlar ile düzenlediği “Halk Günü Toplantıları” ile bir araya geliyor.

Ziyaretler sırasında konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Geleneksel hale gelen halk günlerimizde, vatandaşlarımızı birebir dinliyor, gelen istek ve taleplerine göre, belediyemiz içerisinde görev paylaşımını yapıyoruz. Sonrasında, vatandaşımızın sorununun çözülüp çözülmedi konusunda da takipçi oluyoruz. Günü birlik değil, kalıcı çözümler üretiyoruz” dedi.
Vatandaşlarla bir araya gelmek için düzenlenen toplantıların devam edeceğini vurgulayan Başkan Toltar, “Vatandaşlarımızın derdine derman olmak adına hayata geçirdiğimiz her projemizi sürdürmeye devam ediyoruz. Halkımızla her fırsatta bir araya gelebilmek adına, süreklilik arz eden halk günlerimiz 2018 yılında da devam edecek" şeklinde konuştu.
