BANSİAD Olağan Genel Kurulu

Bandırma Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'nde (BANSİAD) yeni başkan Cengiz Küçükköseleci oldu.

BANSİAD'tan yapılan açıklamaya göre, dernek binasında gerçekleştirilen olağan genel kurulda H. Cengiz Küçükköseleci, üyelerin oyunu alarak BANSİAD'ın yeni başkanı oldu.

Küçükköseleci, genel kurul sonrası yaptığı açıklamada, derneğin yenilenen yönetimiyle Bandırma ekonomisi ve ülke sanayi ve ticaretinin geliştirilmesine katkıda bulunmaya devam edeceğini söyledi.

Bu temel amaç çerçevesinde üç yıllık dönemde bölgenin ve Türkiye'de yaşanılan sorunlara çözüm yolları bulmaya çalışacaklarını belirten Küçükköseleci, şunları kaydetti:

"Çözüme yönelik uygulamaların hayata geçirilmesi için gerekli kamuoyunun yaratılmasına da gayret edeceğiz. Özellikle Bandırma'nın ekonomik ve sosyal gelişme potansiyelini ortaya çıkarabilmek için değişik projeleri hayata geçirmeye çalışacağız. Amacımız kentimizi her yönüyle geliştirerek bölgesine ve ülkesine ekonomik ve sosyal açıdan önemli katma değerler sağlayan bir cazibe merkezi haline getirmek olacaktır. Bandırma iş dünyasının temsilcileri olarak sivil toplum örgütlenmesinin önemli kuruluşunda görev almanın heyecanıyla çalışmalarımıza başladık. Tüm BANSİAD üyelerinin katkıları ve Bandırma kuruluşlarının işbirliğiyle çözüm odaklı işler yapacağımıza olan inancımız tamdır."

Küçükköseleci başkanlığındaki yönetim kurulu, Ömer Görener, Çetin Mirap, Gülin İşgüder Erdan, Halil Yırtımcı'dan oluştu.

Kaynak: AA