Artvin'de 65 Özel Harekat Polisi Göreve Başladı

Artvin Emniyet Müdürlüğünde 65 özel harekat polisi göreve başladı.

Özel Harekat Şube Müdürlüğü önünde düzenlenen programa, Artvin Valisi Ömer Doğanay, İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Gürler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi ile İl Müftü Vekili Muhammed Aydın katıldı.

Vali Doğanay, halkın güvenini sağlamada polisin önemli sorumluluğu bulunduğunu belirterek, memleketin birliği, selameti, emniyeti, huzuru ve bayrağı için alınan sorumluluğun ağır olduğunu söyledi.

Yeni atanan polislerin vatanın bölünmez bütünlüğü ve bayrağın gönderde dalgalanması için cesurca görev yapacaklarına inancının tam olduğunu ifade eden Doğanay, "Biz biliyor ve inanıyoruz ki vatandaşa gösterdiğiniz şefkatin yanında bölücü terör örgütü başta olmak üzere ülkemiz üzerinde hesabı olanlara karşı da en şiddetli şekilde karşılığını verecek cesaret ve güvene sahipsiniz. Rabbim çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere kazasız belasız görev yapmayı nasip etsin." diye konuştu.

Polislerin ilin ve ülkenin emniyet ve asayişinde görev alacağına işaret eden Doğanay, şöyle konuştu:

"İlimizin çeşitli yerlerinde memleketimizin birliği, selameti, emniyeti, huzuru ve bayrağı için kutsal bir görevi ifa edeceksiniz. Sorumluluğunuz büyük. Her biriniz burada devletimizi temsil ediyorsunuz. Sizlerden istirhamımız göreve başladığınız günden itibaren anayasamız, hukukumuz, insan hakları ve vatandaş odaklı hizmet anlayışını temel prensip olarak belirlemenizdir."

Vali Doğanay, dua edilmesinin ardından polislerle sohbet etti ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA