Cem Küçük: Bedelini ödeyeceksiniz

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Türkiye'nin Afrin'e teröristleri temizlemek için başlattığı operasyona ilişkin dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Cem Küçük: Bedelini ödeyeceksiniz
Cem Küçük: Bedelini ödeyeceksiniz
'O ne demiş, bu ne yapmış dönemi 'Milattan Önce'de kaldı' diyen Cem Küçük, Türkiye artık ekonomisi, aksiyonları, kararlılığı ve liderliğiyle Süper Lig oyuncusudur. Başkasının rol biçtiği devirler eskide kaldı ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın defalarca 'YPG'ye silah vermeyin. Desteğinizi çekin. Sınırlarımızla oynuyorsunuz' dediğini fakat dinletemediğini söyleyen Cem Küçük, 'hadi bakalım, şimdi bedelini ödeyeceksiniz' dedi.

İşte Cem Küçük'ün yazısındaki o bölüm;

Türkiye artık Süper Lig oyuncusudur

O ne demiş, bu ne yapmış dönemi 'Milattan Önce'de kaldı. Türkiye artık ekonomisi, aksiyonları, kararlılığı ve liderliğiyle Süper Lig oyuncusudur. Başkasının rol biçtiği devirler eskide kaldı. Türkiye kaç kez herkesi uyardı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, 'YPG'ye silah vermeyin. Desteğinizi çekin. Sınırlarımızla oynuyorsunuz' dedi ama dinlemediler. Hadi bakalım, şimdi bedelini ödeyeceksiniz.
Yapamaz sandınız. Cesaretimiz yok sandınız. Ama yanıldınız. Türk insanı ve devletinin ne olduğunu anlamak için tarihe bakmanız yeterli. Birileri toprağımıza göz diktiyse, sınırlarımızla oynamaya kalkarsa bu ülkede hain olmayan herkes şehadet şerbetini içmeyi seve seve göze alır. 15 Temmuz bunun en net kanıtıdır.
Katil Esad'ın Türkiye'deki temsilcisi Hüsnü Mahalli şöyle bir tweet atmış: 'Rusya harekât iznini neden, nasıl, ne karşılığında ve ne amaçla vermiştir. ABD neden sessiz? İran tepkisiz. Barzani'den sonra Suriyeli Kürtler de mi satıldı? Artık bu işlerin sonu gelmez.' Ne sandınız? 80 milyonluk koskoca bir ülkeyle çapulcu sürüsü PKK'lılar bir olabilir mi? Herkes tercihini buna göre yapacak. YPG'liler için bunlar daha iyi günler. Devletimizin a, b, c, her türlü planı var. Suriye'nin kuzeyinde tek bir YPG'li kalmayana kadar bu mücadele sürecektir.