Gökten Tahta Düştü
İsrail uyruklu R.A. İstiklal Caddesi’nde arkadaşlarıyla yürüdüğü sırada inşaat çalışması yapılan bir binadan kafasına tahta düştü. Yaralanan kadın turist hastaneye kaldırılırken o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İnşaattan düşen parçanın delil niteliği olduğu için temizlik görevlisinin almadığını ifade eden görgü şahidi Cengiz Sartal, “Sesini duydum. Baktım.Üste çalışma yapıyorlardı. Herhalde oradan düştü. Binanın sıvası değil. Herhalde içeriden atılmış bir şey. Çalışma yapıyorlardı. Camlar açıktı. Tahtanın üzerinde sıva vardı. İlk önce çöpe attılar. Çöpçü, ‘Bu delildir. Bunu alamam bunu’ dedi.
Sonra mühendisler aldı. Şu an bulamıyorlar. Polis, hemen müdahale etti. Camlar açıktı. İşçiler bakıyordu. Büyük ihtimal oradan düştü” dedi.
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde İsrail uyruklu R.A . İstiklal Caddesi’nde yürüdüğü sırada başına sıvalanmış tahta parça düşüyor. Başını tutan kadını yere düşmemesi için yanındakiler ayakta tutuyor. Daha sonra turist kadın kaldırıma oturtularak sağlık ekiplerine haber veriliyor.
