Konya'da Ailelerin Tapu Heyecanı
Orta ve alt gelir grubu vatandaşların faizsiz bir şekilde ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Konya’da 730 aileye ev sevinci yaşattı.

“76 bin otomobil, 36 bin konut vermek süretiyle Eminevim hizmetini Türkiye’nin tamamına sunduk ama Konya bizim için başka”
Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, ”Biz 25 yıldır Konya’dayız. Bu 25 yılın ilk 15 yılında otomobil teslimatımız oldu. Son 10 yıldır konut teslimatımız var. Türkiye genelinde 76 bin otomobil, 36 bin konut vermek süretiyle Eminevim hizmetini Türkiye’nin tamamına sunduk ama Konya bizim için başka bölge. Konya ikinciliğe, üçüncülüğe oynayan bir bölgemiz. Konya’da bu akşam bin kişilik bir yemekle bizden ev otomobil alan müşterilerimizle ve bizi yakından tanımak isteyenleri davet ettik. Konyalılar bizi yakından tanır, Konyalıları da biz tanırız” dedi.
Organizasyona yaklaşık 1000 davetlinin yanı sıra Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri ve bölge yöneticileri katıldı.
Programda 730 aileye tapuları toplu halde teslim edildi.
