Sorgun'da Güvenlik Toplantısı

YOZGAT – Sorgun Kaymakamlığınca, Yeniyer beldesinde güvenlik toplantısı düzenlendi.

Yeniyer Belediye binasında Kaymakam Mustafa Altınpınar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, belde halkının sorunları dinlendi.

Altınpınar, toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür toplantıların oldukça yararlı olduğunu söyledi.

Vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlayabilmek için alınması gereken tüm güvenlik önlemlerinin alındığını aktaran Altınpınar, bu önlemlerin bölgeden bölgeye farklılık gösterdiğini kaydetti.

Altınpınar, "Her ay yaptığımız güvenlik toplantısını ilçe merkezinde değil bir beldemiz veya köyümüzde yaparak, o yerleşim yerindeki vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, onların sorunlarını dinliyoruz. Sorunlara çözüm üretiyoruz. Vatandaşımızda bundan memnun kalıyor." dedi.

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sapmaz, Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, İlçe Milli Eğitim Müdür Hüseyin Ekinci, Yazı İşleri Müdürü Cengiz Arslan ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hasan Özben ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA