Çorum'da Şiddetli Rüzgar Çatıları Uçurdu
Çorum’un Sungurlu ilçesinde kısa süreli esen şiddetli rüzgar çok sayıda evin çatısını uçururken, küçükbaş hayvanların bulunduğu bir çadırı da yerle bir etti.

Aşağıbeşpınar Köyü’nde de şiddetli esen rüzgar ve dolu bazı evlerin çatılarını uçururken, yol kenarında bulunan reklam panolarını ve elektrik direklerine zarar verdi.
’Mandıranın çadırını uçurdu’
Gürpınar Mahallesi su deposu yanında bulunan Murat Kayar’a ait mandıranın çadırı yerle bir oldu. Biranda afete yakalandıklarını söyleyen Murat Kayar, "Allah’tan hayvanlarımıza zarar gelmedi. Allah’tan gelen birşey, yapacak bir şey yok" diye konuştu.
Sungurlu Belediyesi’nden yapılan anonslarda ise can ve mal güvenliği açısından dikkatli olunması, mecbur kalmadıkça dışarı çıkılmaması uyarısında bulunuldu.
