Altıntaş'a Banka Şubesi

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, bir banka şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Altıntaş'a Banka Şubesi
Altıntaş ilçesi İstiklal Mahallesinde hizmete giren Denizbank şubesinin açılış töreninde konuşan bankanın Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya,’’Altıntaş’ta açılan yeni şubemiz tarımdan KOBİ’ye, bireyselden kurumsal ve ticariye olmak üzere her türlü bankacılık faaliyetiyle bölge halkına hizmet verecektir. Her alanda bölge halkına hizmete hazırız. Bankacılığı sadece bu sektörün bir çalışanı olarak değil, ülkeye hizmet eden bir misyon olarak görüyoruz ve öyle kabul ediyoruz. Altıntaş halkına hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Özellikle ilgilendiğimiz alanların başında tarım gelmektedir. Diğer bankalar arasında piyasa payımız yüzde 40’tır. Kosgeb ve Kredi Garanti Fonu gibi bir sürü devlet programının bizzat içindeyiz ve bunun başlatıcısıyız. Hatta ‘nefes’ dediğimiz kredinin mimarıyız. Ülkemizin jeopolitik durumu göz önüne alındığında bu ülkeye güvenmek önceliğimizdir, vazifemizdir. Öncelikli müşterimiz halkımızdır. Köylümüzü, çiftçimizi doğrudan ihtiyacıyla buluşturmayı amaçlıyoruz. Mümkün olduğu kadar onlara daha ehven şartlarda imkan sağlamak istiyoruz. Bu yeni şubemiz Altıntaş ve yöre insanımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konştu.

Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik ise prestijli bir bankanın ilçede şube açmasının önemine değinerek “Marmara Bölge Müdürümüz nezdinde şubenin açılışında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu şube ile birlikte ilçemizde daha verimli işler yapılacağından şüphemiz yoktur. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Ticaretin olmazsa olmazlarından birisi olan bankacılık sektörünün şubeler aracılığıyla vatandaşa ulaşmalarının önemine işaret eden Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, ’ Altıntaş’a açılan bu yeni şubenin hem Altıntaş’a hem bölgemize hem de vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, tüm banka yetkililerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(YD - EFE)
Kaynak: İHA