Akıncı Üssü davasında 5. celse

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davanın beşinci celsesi başladı.

Akıncı Üssü davasında 5. celse
Akıncı Üssü davasında 5. celse
Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nce, Sincan Ceza ve İnfaz Kurumları kampüsündeki salonda görülen duruşmaya tutuklu ve tutuksuz sanıklar, avukatları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM, Başbakanlık, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın da arasında bulunduğu müştekilerin avukatları ve bazı müştekiler katılıyor.

Duruşmada hazır olanların tutanağa geçirilmesinin ardından sanıklardan, olay tarihinde Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyesi olan Akın Öztürk'ün çapraz sorgusuna devam ediliyor.

AKIN ÖZTÜRK, FOTOĞRAFINI DOĞRULADI

Akın Öztürk damadı Hakan Karakuş'un evinde bulunan 1 dolarlara ilişkin soruya "Bilmiyorum" yanıtını verdi. 15 Temmuz'da çekilen fotoğrafları gösterilen Öztürk, fotoğraflardaki kişinin kendisi olduğunu kabul etti.
Kaynak: AA