Kur'an Kursları Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yaz Kur'an kursları arasında gerçekleştirilen futbol turnuvası sona erdi.

Kumluca Müftülüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz Kur'an kursları arası futbol turnuvasına 18 takım katıldı.

Turnuva sonunda Yazır Camisi takımı turnuvanın şampiyonu olurken, Ulu Cami takımı ikinci ve Eski Cami takımı üçüncü geldi.

Turnuva sonunda düzenlenen kupa ve madalya törenine, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, Kumluca Müftü Vekili Yakup Karakale, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Kur'an kursu öğreticileri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan AK Parti Antalya Milletvekili Uslu, yaz aylarında çocukların hem dinini öğrenme, hem de sosyal etkiliklerle güzel bir yaz tatili geçirmelerini sağlama adına yapılan etkinlikleri çok yerinde ve güzel bulduğunu söyledi.

Etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür eden Uslu, kendisinin de böyle bir etkinliğe katılarak öğrencilerle bir arada olduğu için mutlu olduğunu belirtti.

Konuşmanın ardından turnuvada dereceye giren takım ve sporculara törene katılan protokol üyeleri tarafından kupa ve madalyaları verildi.

Kaynak: AA