Asimder'den Nüfus Müdürü Akış'a Ziyaret
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Esnaf ve Kefalet Bakkallar Odası Başkanı Atakan Demirci, Iğdır’lı İş adamı Bahattin Aras ve Dünya Gençlik Kulübü (GENÇDER) yönetim kurulu üyesi Hangül Yıldız ile birlikte Iğdır Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü İlhan Akış’ı makamında ziyaret etti.

Iğdır Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü İlhan Akış ise, “Asimder’i basından takip ve taktir ediyorum. Uluslararası arenada faaliyet gösteren aktif bir sivil toplum kuruluşu toplumsal bilinçlenmede sizin gibi kurumsal ve köklü STK’lara ülkemizin her zaman ihtiyacı bulunmaktadır. Sözde Ermeni meselesinde devletimizin tutumu ve söylemi bellidir. Bizde İl müdürlüğü olarak yeni kuracağınız derneğiniz için yapacağınız resmi bilgi talep yazılarınıza Valiliğimizin uygun göreceği doğrultuda İl müdürlüğümüz adına yardımcı olmaya hazırız. Ziyaretiniz şahsımı mutlu ve memnun etmiştir” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü İlhan Akış’a Türk-Azerbaycan bayrakları ve dernek flamasının bulunduğu masa bayrağı ile Ermeni çetelerinin bölgede yaptığı katliamları içeren tarih kitapları hediye etti.
