Şehitliklerde Bayram Yoğunluğu

Kahramanmaraş'ta, terörle mücadele ederken şehit olan polislerin kabirleri aileleri, silah arkadaşları ve vatandaşlarca ziyaret edildi.

Kahramanmaraş'ta, terörle mücadele ederken şehit olan polislerin kabirleri Kurban Bayramı dolayısıyla aileleri, silah arkadaşları ve vatandaşlar tarafından ziyaret edildi.

Şeyhadil Mezarlığı'na gelen şehit aileleri ve vatandaşlar, kabirleri sulayıp çiçek koydu, Kur'an-ı Kerim okuyarak dua etti. Bazı ziyaretçilerin mezarlara şeker ve bayram tebriği bıraktığı gözlendi.

Batman'da 12 Ağustos'ta askeri konvoyun geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Gürcan Kepekçi'nin (31) silah arkadaşları da şehitliği ziyaret edip dua okuduktan sonra aileye başsağlığı diledi.

Şehidin silah arkadaşları, bayramda yanlarında olamayan meslektaşlarını arife gününde ziyaret ederek, yalnız bırakmak istemediklerini belirtti.

- 'Kendilerini feda ederek bu vatanı korudular'

Çocuklarıyla şehitliğe gelen İbrahim Bitmiş de bayram dolayısıyla şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek dua okuduklarını söyledi.

Babası ve ailesiyle mezarlığa gelen Durmuş Kenger de ilk önce şehitlerin mezarlarını ardından yakınlarının kabirlerini ziyaret ederek, dua ettiklerini söyledi.
Kaynak: AA