Arife Günü Doğan Bebeğin Adını Vali Özdemir Koydu

Edirne'de bugün dünyaya gelen Eymen Uras bebeğin adını ailesi, kendilerini ziyarete gelen Edirne Valisi Günay Özdemir'le birlikte koydu.

Edirne Valisi Özdemir, bayramlaşmak amacıyla polis, jandarma, çocuk sitesi ziyaretleri sonrası Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'nde hastanenin en genç ve en yaşlı hastalarını ziyaret etti.

Zuhal - Erdem Demir'in bugün dünyaya gelen erkek bebeklerini ziyaret eden Vali Özdemir, anne ve babaya göz aydın ziyaretinde bulundu.

Anne Zuhal Demir, bebeklerine henüz ismini koymadıklarını ancak Eymen Uras ismini düşündüklerini söyledi. Vali Özdemir ve ailesi bebeğe adını verdi. Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm de Eymen Uras bebeğin adını ezanla kulağına söyledi.

Vali Özdemir, bebeğe çeyrek altın hediyesini takması sonrası 91 yaşındaki yaşlılık rahatsızlıklarına bağlı tedavi gören Necip Sezen'i ziyaret etti şifa diledi.

- Fatma teyzenin televizyon talebi halloldu

Edirne Valisi Özdemir, huzurevi ziyaretinde de huzurevi sakinlerinin bayramlarını talep etti.

Huzurevi sakinlerinden Fatma Mutlu (81) 'Sana bir söyleyeceğim var' diyerek Vali Özdemir'den talepte bulundu.

Fatma Mutlu'nun salonda bulunan televizyonu göremedikleri için yerinin değiştirilmesi talebini Vali Özdemir, Aile Sosyal Politakalar Müdürü Bilgin Özbaş'a iletti.

Fatma teyzenin talebinin yerine getirilmesi gerekirse bir televizyon daha alınması talimatını verdi.

Kaynak: AA