Vatan Şaşmaz'a veda

Cinayet kurbanı Vatan Şaşmaz İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Anne Safiye Şaşmaz ve 5 aylık eşi Yasemin Adalı cenaze töreninde yan yana oturdu. Cenazeye birçok ünlü isim katıldı.

Vatan Şaşmaz'a veda
Vatan Şaşmaz'a veda
Önceki gün cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı.

Şaşmaz için Çengelköy'de Güzeltepe Birlik Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Cenaze için cami avlusu sabah erken saatlerden itibaren doldu. Cami avlusunda ayakta durmakta güçlük çeken Şaşmaz'ın annesi Safiye Şaşmaz ve 5 aylık hamile eşi Yasemin Adalı burada bir sandalyede oturdu. Anne Şaşmaz ve eşi Adalı'nın gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Anne Şaşmaz ve Yasemin Adalı daha sonra taziyeleri kabul etti.


Vatan Şaşmaz'a veda
Cenaze töreninde Vatan Şaşmaz'ın annesi (solda) ve eşi yan yana bekledi.



ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Cenaze namazı için çok sayıda ünlü isim buraya akın etti. Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Ferdi Akarnur, Yusuf Adalı, Metin Uca, Melike Öcalan, Yaşar Alptekin, Saruhan Ünel ve Tuğba Özay başta olmak üzere çok sayıda ünlü isim ve sevenleri camiye geldi.

SON SAHNEYİ BİRLİKTE OYNAMIŞLARDI


Vatan Şaşmaz'ın oynadığı dizideki rol arkadaşı ve son sahnede birlikte oynadığı Ferdi Akarnur da erken saatlerden itibaren camideydi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Akarnur, '10 yıldır çalışıyoruz. Hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey. Aklımız hayalimiz almadı' diye konuştu.











 
Kaynak: İHA