Başbakan Yardımcısı Akdağ, KKTC'de Temaslarına Devam Ediyor

Türkiye’nin Kıbrıs işlerinden de sorumlu Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, KKTC’deki yoğun temaslarını bugün de sürdürecek.

Akdağ, Büyükelçilik meslek memurları, müşavirler, uzman müşavirlerle Lefkoşa Büyükelçiliğinde çalışma toplantısı yapacak. Akdağ, Kıbrıs Türk basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelecek. Bugün ayrıca Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesini ziyaret edecek olan Akdağ, temaslarına Lefke, Gazimağusa ve Girne’de devam edecek.

Akdağ, Lefke’de Şeyh Nazım Kıbrısi Türbesi, Geçitköy Barajı ve Arıtma Tesisi, Karaoğlanoğlu Şehitliği, Yavuz Çıkarma Plajı ve Milli Park Projesi’ni, Hz. Ömer Türbesi, Hala Sultan İlahiyat Koleji ve Camisi, Muratağa-Sandallar Şehitliği ve Gazimağusa ile Kapalı Maraş’ı da ziyaret edecek.

Recep Akdağ akşam saatlerinde KKTC Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın Mağusa Arkın Palm Beach Otel’de onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak.

Türkiye’nin Kıbrıs işlerinden de sorumlu Başbakan Yardımcısı Akdağ, temaslarını tamamlamasının ardından akşam saatlerinde KKTC’den ayrılacak.
Kaynak: İHA