Vatan Şaşmaz'ın ailesinden ilk açıklama

Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'ın ailesinden ilk açıklama geldi. Ünlü sunucunun akrabalarından olan Mete Yılmaz, "Vatan, paranoyak bir insanın gazabına uğradı." dedi.

Vatan Şaşmaz'ın ailesinden ilk açıklama
Vatan Şaşmaz'ın ailesinden ilk açıklama
Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, dün akşam İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yer alan lüks bir otelde Filiz Aker tarafından öldürülmüştü. Ünlü sunucunun sırtına aldığı 4 kurşunla hayatını kaybettiği öğrenilmişti. Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker ise intihar etmişti. 

Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'ın ailesinden ilk açıklama geldi.

'SİZDEN KAÇIYORUZ, ANLAYIN BİZİ'

Şaşmaz'ın akrabalarından olan Mete Yılmaz, 'Vatan'ın kimsesi yok diye algı operasyonu yapılıyor ama biz buradayız. Kaybımız çok büyük, o yüzden konuşmak istemedik. Geleceğin Halit Kıvanç'ını kaybettik. O yüzden sizden kaçıyoruz, anlayın bizi. Aşırı ısrar ettiğiniz için bir açıklama yapmak zorunda kaldık. ' dedi. 

Vatan Şaşmaz'ın ailesinden ilk açıklama

'PARANOYAK BİRİNİN GAZABINA UĞRADI'
Yılmaz, 'Vatan pırlanta gibi bir çocuktu. İnanın elleriyle kazıdı. Şu mesleği büyük duayen olmak olmak isteyerek inanarak yapan bir çocuktu. Biz de inanmadık. Paranoyak bir insanın gazabına uğradı.' şeklinde konuştu.

FİLİZ AKER'İN YEĞENİNE TEŞEKKÜR

İddialarla ilgili konuşmak istemeyen Yılmaz, 'Basın yeterince çarpıttı bu işi. Gerçekler ortaya çıkacak. Vatan öyle birisi değil' diye ekledi. Filiz Aker'in yeğeni olan Dora Ercan'a yaptığı açıklamalardan dolayı teşekkür eden Yılmaz, 'En azından acımız ikiye katlanmadı' dedi.
 
Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker'in en son yemek yediği yakını Dora Ercan, “Vatan'ın hiçbir suçu yok' demişti. 

Öte yandan Vatan Şaşmaz'ın 29 Ağustos Salı günü Güzeltepe Birlik Camii'nde öğlen namazına müteakiben Çengelköy Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.