Evlilik Teklifini Kepçenin Üzerinde Yaptı
Nevşehir’in Avanos ilçesinde yaşayan maden mühendisi Şerafettin Çete, düğün töreni öncesinde hayatını birleştireceği Ayfer Doğan’ın, ’Evlilik teklifinde bulunmadın’ serzenişi üzerine bir sürpriz yaptı. Damat Şerafettin Çete, fotoğraf çekiminde kum ocağına götürdüğü Ayfer Doğan’a kepçenin üzerine çıkarak evlilik teklifinde bulundu.

Gelin Ayfer Doğan’a kepçe üzerinde evlilik teklifinde bulunan damat Şerafettin Çete yaptığı açıklamada, “Maden mühendisiyim. Dış çekim bahanesi ile fotoğrafçımız Orçun ağabeyim ile nasıl bir şey yapabileceğimizi konuştuk. Ve sonunda böyle bir şey ile karar kıldık. Aşkım inşallah kepçe üzerinde evlilik teklifimi sevmiştir. Biraz heyecanlıyım” dedi.
Ayfer Doğan ise “Ben çok şaşırdım güzel bir sürpriz oldu. Yani evlilik teklifini bekliyordum ama bu şekilde beklemiyordum. Gayet de güzel oldu. Teşekkür ederim” diye konuştu.
(Coşkun Sağlamdin/İHA)
