Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde bağımlılık ile mücadele komisyonu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ergene Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, Ergene İlçesi Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu, Kaymakam Fatih Kızıltoprak başkanlığında toplandı.

Ulaş Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda, bağımlılıkla mücadele konusunda bugüne kadar yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler değerlendirildi.

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Dehri, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Salih Elekçioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şube Müdürü Serhat Gürsöz ve muhtarlar katıldı.

- Tekirdağ'da tiyatro etkinliği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO), çevre duyarlılığını arttırmak ve çevre sağlığına katkı sağlamak amacıyla çocuk tiyatrosu düzenledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Çorlu, Marmaraereğlisi, Süleymanpaşa, Malkara ve Şarköy ilçelerinde çocuklarda çevre bilinci oluşturulmasını sağlamak amacıyla tiyatro oyunu sahnelendiği belirtildi.

Çocukların tiyatro oyununu ilgiyle izlediği ifade edilen açıklamada, oyunda atıkların nasıl değerlendirilmesi gerektiği konusunun işlendiği dile getirildi.

Kaynak: AA