Sarıgöl'de 8 Engelliye Akülü Araç
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl’de 8 engelli gence akülü araç verildi.

Bir de geçen yıldan verdik tam sekiz adet oldu. Mağdur ve muhtaç engelli kardeşlerimizi her zaman destek vermekteyiz. Yaşamlarını daha konforlu devam ettirmek istiyoruz" dedi.
Manisa Sosyal Hizmetler daire Başkanı Merve Ateş ise "Hayatımız boyunca çaresizliğin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bu duygular içinde başta sayın Cengiz Ergün olmak üzere bizlerde sizlerin çarelerine derman olmak için buradayız" diye konuştu.
Sarıgöl Belediyesinde düzenlenen akülü araba dağıtım törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sarıgöl Beklediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyonu Akif Kılıçaslan ve hak sahibi engelliler ile yakınları katıldı.
