Yaralı Eşi İçin Gözyaşı Döktü
Sarıyer Bahçeköy orman yolunda yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybettiği iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Sürücülerin yaralandığı kazada, olay yerine gelen yaralı kadının eşi, “Ne olur bir kez göreyim” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

“NE OLUR BİR KEZ GÖREYİM” DİYEREK GÖZYAŞI DÖKTÜ
Öte yandan yaralıları ambulansla hastaneye kaldırılacağı esnada yaralı kadın sürücüsün eşi, aracından inmesinin ardından koşarak ambulansın başına geldi. Sağlık ekipleri ile görüşen adam, yaralı eşi için “Ne olur bir kez göreyim” diyerek feryat etti. Polis ekipleri tarafından sakinleştirilen adam ardından aracına binerek ambulansı takip etti.
Kaza nedeniyle bir süre duran trafik, araçların çekilmesinin adından polis ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde tekrardan açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
(Doğan Can Cesur/İHA)
