Manisa'da Kısa Kısa

Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette, belediyenin yaptığı çalışmalar görüşülerek değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan Çerçi, Albay Dere’yi ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti ve başarılar diledi.

- Saruhanlı’ya trap atış poligonu yapılacak

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, trap atış poligonu yapacaklarını bildirdi.

Atıcılık sporuyla ilgilenen Saruhanlılı vatandaşlar, Belediye Başkanı Yaralı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Yaralı, görüşme sırasında yaptığı açıklamada, atıcılık sporunun Saruhanlı’da geliştiğini, buna bağlı olarak da tam kapasite hizmet verebilecek atış poligonu yapılacağını belirtti.

Trap atıcıları ise, Yaralı'nın müjdeli haberi karşısında memnuniyetlerini ifade ederek, teşekkürlerini sundu.

- Salihli Belediyesinden 2 sağlık ocağı

Salihli Belediyesi tarafından Sarıpınar ve İçelli mahallelerine yapılan sağlık ocaklarının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 84 ve 130 metrekareden oluşan 2 sağlık ocağını kısa sürede hizmete açacaklarını söyledi.

Manisa’nın büyükşehir olması ile birlikte hizmet ağına giren iki mahallede sağlık ocağı ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Kayda, şöyle konuştu:

'Vatandaşlardan gelen talep üzerine İçelli Mahallesi’nde 84, Sarıpınar Mahallesi’nde ise 130 metrekareden oluşan 2 sağlık ocağımızın temelini atmıştık. Salihli Belediyesi olarak daha önce de ilçe genelinde ihtiyaca göre birçok sağlık ocağı yaptık. İçelli ve Sarıpınar mahallelerindeki sağlık ocakları tamamlanarak çok kısa bir zamanda hizmet vermeye başlayacak. Salihli Belediyesi olarak her konuda olduğu gibi sağlık alanında da önemli yatırımlar yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz.'

Kaynak: AA