İzmir'de şimdi de otobüsler çalışmayacak
DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası, işten çıkarılmalara tepki olarak kendilerine üye olan 10 bin işçi ile beraber İzmir’de eylem başlatacaklarını ve bu nedenle sabah saat 06.00 ile 08.00 saatleri arasında otobüslerin çalışmayacağını açıkladı.

ESHOT ŞİRKETİNE BAĞLI OTOBÜSLER ÇALIŞMAYACAK
Haksız yere işten çıkarılmaların olduğunu belirten Sarı, yarın sabah 06.00-08.00 saatlerinde belediyeye bağlı ESHOT şirketine ait otobüslerin de çalışmayacağını söyledi.
Sarı, 'Yarından itibaren belediyenin tüm birimlerinde iş bırakma eylemi yapacağız. Yarın İzmir'de hayat duracak. İzmir'i biz cezalandırmıyoruz. Maalesef belediye cezalandırıyor. Adalet halkın ekmeği, işçinin alın teridir. Haksızlığa uğrayan işçilerin durumu düzelene kadar bu şekilde devam edecek' dedi.

VAPURLAR 20 GÜNÜ AŞKIN SÜREDİR ÇALIŞMIYOR
Öte yandan, İzmir Körfezinde yolcu ve arabalı vapur hizmeti veren büyükşehir belediyesine bağlı İZDENİZ şirketinde toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumsuz sonuçlanınca grev başlatılmıştı. 12 Temmuz'da başlayan grev, 20 günü aşkın süredir devam ediyor.
Grev ve tramvay çalışmaları İzmir trafiğini durdurdu
İZDENİZ'deki grev İzmir trafiğini kilitledi
Emin Çölaşan İzmir'de yaşananları AK Parti'ye mal etti
