Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Çorlu ilçesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekiplerinin, Havuzlar ve Şeyhsinan mahallelerinde asfalt serim çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Açıklamada çalışmalarda, Havuzlar Mahallesi sınırlarında yer alan Selvi Park, Fetih Cami ve Çayır Sokak ile Anneler Caddesinde bin 600 ton asfalt serimi yapıldığı kaydedildi.

Şeyhsinan Mahallesi sınırlarında yer alan Özgürler ve Anafartalar caddeleri üzerinde yapılaşmaların yer yer devam ettiği ve yeni yapılaşma alanlarında yapılan mekanik malzeme serimin ardından soğuk asfalt gerçekleştirildiği kaydedildi.

- Gümüş'ten Kızıltoprak'a ziyaret

Çorlu Sinoplular Derneği Başkanı Yusuf Gümüş, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, ziyarette Kızıltoprak Gümüş'e ilçede yürüttükleri çalışmaları anlattı.

Kızıltoprak, ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydedek Gümüş'e teşekkür etti.

- Ergene'de uyuşturucu ile mücadele

Ergene ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Ergene Kaymakamlığından yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında Kaymakam Fatih Kızltoprak'ın İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile vatandaşlara uyuşturucuyla ilgili bilgilendirici broşür dağıttığı belirtildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Kızıltoprak, uyuşturucu ile ilgili çalışmaların hızla devam ettiğine dikkat çekerek, şunları kaydetti:

'Uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında komisyonumuz ile uzun zamandır bilgilendirme toplantıları yapıyoruz. Bu kapsamda mümkün olduğu kadar çok vatandaşımıza bilgilendirme broşürleri dağıtımına önem veriyoruz. Amacımız gençlerimizi madde bağımlılığına karşı korumak ve bilinçlendirmek. İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet personelimiz de üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getiriyor. Sürücülerimize, yolcularımıza, yoldan geçen vatandaşlarımıza broşür dağıtıyor. Ergene Kaymakamlığı olarak uyuşturucuyla mücadelemizi aynı titizlikle devam ettirmekte kararlıyız.'
Kaynak: AA