Mitingde 16 Bin Polis Görev Yapacak
İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, CHP’nin Maltepe’de miting yapacağı alanda güvenlik tedbirlerini inceledi. Çalışkan, miting için İstanbul genelinde 15-16 bin polisin görev yapacağını söyledi.

Mustafa Çalışkan, miting alanında şube müdürleri ve emniyet müdür yardımcıları tarafından karşılandı.
BELEDİYE BAŞKANIYLA KONUŞTU
Alınan tedbirleri inceleyen Çalışkan, alanda miting hazırlıklarıyla ilgilenen CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve partililerle de bir süre sohbet ederek tüm güvenlik tedbirlerinin alındığını söyledi.
15- 16 BİN POLİS GÖREV YAPACAK
Mitingle ilgili alınan tedbirler hakkında bilgi veren Mustafa Çalışkan, “İl genelinde 15-16 bin personel görev yapacak. Son kontrolleri yapıyoruz. Arkadaşlar birkaç gündür burayı hazırlıyor. Yarın çok rahat bir miting olacak Allahın izniyle. Buraya gelecek vatandaşlarımızın geleceği güzergaha kadar her türlü tedbiri aldık” dedi.
(Mustafa Bakırhan / İHA)
