TSO İlçelerin Kalkınma Stratejilerini Dinledi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu, Maden, Alacakaya, Arıcak, Sivrice Stratejik Araştırma ve Kalkınma Derneği (MASSAD) üyeleriyle söz konusu ilçelerin kalkınması ve sorunları çözümüne yönelik toplantı yaptı.

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, oda binasında düzenlenen toplantıda, yaptığı konuşmada, ilçelerin sorunlarının gündeme taşınması kalkınma ve gelişmenin sağlanması noktasında MASSAD’ın önemli bir misyon üstlendiğini söyledi.

Kuruluşundan bu yana derneğin önemli işler yaptığını kaydeden Alan, 'İlimizin dört ilçesinin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınma ve gelişmesini hedefleyen MASSAD bu süre içerisinde çok önemli sorunları ve çözüm önerilerini kamuoyu ile paylaşmış ve dikkat çekmiştir.' dedi.

MASSAD Başkanı Fethi Ahmet Gel de kuruluş amaçları hakkında bilgi vererek, 'Birliğe, beraberliğe ve kalkınmaya açılan kapı' sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.

Temel amaçlarının ilçelerin kalkınması olduğunu anlatan Gel, şöyle konuştu:

'Adı geçen ilçelerimizin kalkınma ve gelişmesi önceliğimizdir. Bu noktada ilçelerin kalkınma ve gelişmesi ve ekonomik hayat içerisinde aktif olarak yer alması noktasındaki çalışmalarımız sürecektir.'

Kaynak: AA