'Kıyıdan Balık Avı' Yarışması
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde "kıyıdan balık avı turnuvası" düzenlendi. Turnuvaya katılan 100 yarışmacı birincilik için oltalarını denize attı.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ise konuşmasında, "Doğayı, çevreyi, denizimizi ve sahillerimizi önemsemek ve sahip çıkmak ve korumak adına düzenlediğimiz bu etkinliğimize İçel, Adana, Osmaniye, Hatay, İskenderun ve birçok ilçeden 100 yarışmacı katılmakta. Ben hepsine şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
Turnuvaya katılan 100 yarışmacı yaklaşık 2 kilometrelik sahil boyunca hünerlerini sergilerken, oltalarını denize atarak en büyük ve en çok balığı tutmak için yarıştılar. Saatler süren kıyıdan balık avı turnuvası sonunda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.
(Necati İvgin / İHA)
