Cem Belevi'den Hayranlarına Müjde
Muğla’nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü sanatçı Cem Belevi, dizi setini özlediğini, yeniden ekranlara döneceğini açıkladı.

HAYRANLARINA MÜJDE VERDİ
Şarkı müjdesi de veren Belevi, “Yakın zamanda sözü, müziği bana ait olan yeni bir şarkım çıkacak. Temmuz ayının bitiminde klibini de çekmiş oluruz. ’Aç kollarını’ şarkısının rüzgarı devam ederken yeni bir şarkı tekrar gelecek” ifadelerini kullandı.
Dizi projelerini incelediğini anlatan Belevi, “Dizi projeleri gelmeye başladı onları inceliyoruz. Okuduğum senaryolar var. Bazı senaryolar beni çok heyecanlandırıyor. Bu yıl yeniden bir dizide oynamak istiyorum, özledik açıkçası setleri. 1 senedir dizi ve set ortamından uzak kaldım. Ben ters köşe rolleri seviyorum. Kötü karakter olabilir” şeklinde konuştu.
(Eren Ayhan / İHA)
