Up Group Vakfı'ndan AÇEV'e Destek

Up Group Vakfı, Anne Çocuk Eğitim Vakfına Erken Çocukluk Eğitimleri'ne desteğini sürdürüyor.

Multinet Up'ın parçası olduğu Up Group Vakfı, Anne Çocuk Eğitim Vakfının (AÇEV) Erken Çocukluk Eğitimleri'ne desteğini sürdürüyor.

Multinet Up açıklamasına göre Vakıf AÇEV'e toplam 10 bin avro bağışta bulunarak eğitim konusunda da Türkiye'nin yanında yer aldığını gösterdi.

Vakıf yaptığı bağışla Erken Çocukluk Eğitimleri kapsamında yer alan Baba Destek Programı ve İzmir'in Kınık ilçesine bağlı Poyracık köyündeki anaokuluna destek verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Multinet Up Genel Müdür Yardımcısı Demirhan Şener, AÇEV'in, Türkiye için yaptıklarını takdirle takip ettiklerini belirterek, okul öncesi eğitimin kendileri için öncelikli bir konu olduğunu belirtti.

Up Group Vakfı'nın Türkiye için yarattığı katma değere değinen Şener, Baba Destek Programı gibi ezber bozan, geleneksel babalık modelleri içinde kalmış babalar için değişimin anahtarı olma özelliği taşıyan programlara önem verdiklerini kaydetti.

Türkiye'nin kalkınması için yaptıkları yardımların devam edeceğini belirten Şener, 'Yarınımızın teminatı olan çocuklarımız için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.' ifadesini kullandı.
Kaynak: AA