Niğde'de Karne Heyecanı

Niğde'de, 72 bin 358 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

23 Nisan Havacılar İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, '2016-2017 eğitim öğretim yılını tamamladık. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde büyük emek ve gayret sarf eden velilerimize, annelerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim. Eğitimde Niğde’de çok güzel şeyler oluyor. Her geçen gün Niğde’de eğitim seviyesi yükseliyor. Bu başarı seviyesinin yükselmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim. Çocuklarımıza da iyi tatiller dilerim.' diye konuştu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise çocuklara iyi tatiller diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar da, 'Niğde’de 384 okulumuzda 72 bin 358 öğrencimize karnelerini verdik. Karneleri iyi olan öğrencilerimizi kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Karnesindeki notlardan memnun olmayan çocuklarımızın da yaz tatilinde bu kayıplarını telafi etmelerini temenni ediyorum.' dedi.

Törene, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Niğde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA