Okulda Yıl Sonu Görsel Sanatlar Sergisi

Samsun’un 19 Mayıs İlçesi Tekel İsmail Çolak İlk ve Orta Okulunda yıl sonu görsel sanatlar resim sergisi açıldı.

Okulda Yıl Sonu Görsel Sanatlar Sergisi
Tekel İsmail Çolak, İlk-Orta Okul Müdürü Abdullah Kamil Satıcı yaptığı konuşmada, “Öğrenci ve görsel sanatlar öğretmenlerimizin hazırladığı 50’den fazla eserin açılışını gerçekleştireceğiz. Eserler arasında kara kalem, efsanelerden kaleme Çanakkale eserleri yer alıyor. Okulumuz akademik alanda olduğu gibi sosyal kültürel sayısal alanda da yenilik ve değişik yapmaya başarılarına başarı katmaya, devam ediyor. Bu konuda gayret gösteren öğretmen ve idarecilerime teşekkür ediyorum” dedi.



Demet öğretmen unutulmadı

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden okul öğretmenlerinden Demet İyigün anısına düzenlen plaketi 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Büyük tarafından eşi Ahmet İyigün’e takdim edildi. 17 adet okul kapısı yenilenerek, iş güvenliği kriterlerine uygun kapılara milli ve manevi, değerlere uygun hale getiren, Emrem Vakfı Samsun İl Temsilcisi Veli Şenel’e okula verdiği desteklerinden dolayı 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Demirpençe tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Kitap kurtlarına bisiklet hediye

“Önce sayfaları, sonra pedalları çevir” kitap okuma projesi kapsamında en çok sayfa sayısına sahip yıl içerisinde en çok sayfa çeviren ilkokul öğrencisi Eslem Karaman ve ortaokul öğrencisi Ceren Nur Arı okul yönetimi tarafından bisiklet ile ödüllendirildi. Ödüllerin verilmesinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Demirpençe ve okul idaresi tarafından serginin açılışı yapıldı. Sergi 2 gün açık kalacak.
Kaynak: İHA