Kaynana Oyunu Gölmarmara'da Perde Açtı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehit Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen ve Ramazan ayı boyunca tüm ilçelerde sergilenecek ‘Kaynana’ adlı ortaoyunu, Gölmarmaralılar için perde açtı.

Kaynana Oyunu Gölmarmara'da Perde Açtı
Manisa Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında Şehir Tiyatrosu oyuncularınca sahnelenen ‘Kaynana’ adlı ortaoyunu, Gölmarmaralılar için perde açtı. Gölmarmara Atatürk Meydanı’nda sahnelenen oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen ve çok sayıda Gölmarmaralı sanatsever izledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yazıp yönettiği 60 dakikalık oyun, Gölmarmaralılara eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşattı. Kızını vermek istemeyen sert, kabadayı bir kaynana ile onu ikna etmeye çalışan mahalle sakinlerinin hikayesinin anlatıldığı oyunda, kız istemenin ortaya çıkardığı komik durumlar, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Oyuncuların performansı, enerjisi ve güldürünün dozunun sürekli yüksek tutulması nedeniyle Gölmarmaralılar unutulmaz bir gece yaşadı. Oyunun sonunda oyuncular, performansları nedeniyle dakikalarca alkış aldı. Oyunun sonunda sahneye gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, oyuncuları tek tek tebrik ederek, çiçek takdim etti. Gölmarmaralı vatandaşlar, böylesine güzel bir Ramazan gecesi nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün‘e teşekkür etti.
Kaynak: İHA