Şehit Babası Unutulmadı
Şırnak’ta PKK’lılarla girilen çatışmada şehit olan, Piyade Uzman Çavuş Davut Kayalı’nın Gaziantep İslahiye’de yaşayan engelli babası Şehmus Kayalı’ya kaymakamlık ve belediye iş birliği ile engelli motosikleti alındı.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep il yönetimi ve İslahiye İlçe yönetimi ise, felçli baba Şehmus Kayalı’yı tedavi ettirmek için Gaziantep’e götürdü. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Dr. Muhittin Taşdoğan ve İslahiye İlçe Başkanı Metin Şentürk’ün çabaları sonucunda, genel bir tedavi için Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tahsis edilen hasta nakil aracı ile Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine götürülen Kayalı’nın tedavisine de başlandı.
Şehit babası Şeymus Kayalı muayeneden sonra yaptığı açıklamada, "Şehit oğlumun cenaze töreninde ve sonrasında benimle birlikte aileme gösterilen bu yürekli ve güzel davranışlardan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Dr. Muhittin Taşdoğan’a ve İslahiye İlçe Başkanı Metin Şentürk’e gösterdikleri alaka için çok teşekkür ederim" dedi.
"Ben gazi oğlu ve şehit babasıyım"
Bu vatana hizmet etmenin boynun borcu olduğunu belirten şehit babası Şehmus Kayalı, "Ben gazi oğlu ve şehit babasıyım, onurluyum, gururluyum. Ecdadımız bize bu güzel ülkeyi bırakırken bu ülkeyi kanları ile suladılar. Düşman çizmelerinin girmesine müsaade etmeyiz" şeklinde konuştu.
Şehit babası Şehmus Kayalı tedavinin ardından İslahiye’ye götürüldü.
