Mersinli İsmail Simav'da Sevenleriyle İftarda Buluştu

Kütahya’nı Simav ilçesindeki Eynal kaplıcalarına sık sık gelen, yetmişli yılların meşhur şarkıcısı İçelli İsmail, Simav Belediyesi’nin iftar yemeğine katıldı. Yunanistan bağla köpeklerini, gelin arabası, İstanbul sokakları’nın da aralarında bulunduğu folkarabesk repertuarıyla tanınan İçelli İsmail, Simav’a ilk olarak 25 yıl önce geldiğini ve Simav hayranı olduğunu ifade etti, İçelli İsmail “ Simav’ı ikinci vatanım olarak görüyorum, üç ayda bir mutlaka Eynal kaplıcalarına geliyorum. Simav, insanıyla, doğasıyla, eşi benzeri olmayan kaplıcasıyla çok önemli bir şehir, ancak olması gereken yerde değil. Dilerim ki bu memlekete sahip çıkan birileri olur” dedi.

Mersinli İsmail Simav'da Sevenleriyle İftarda Buluştu
Simav Belediye Başkan Yardımcısı Birol Sarmış, sanatçı İçelli İsmail ile Fenerbahçe spor kulübünün eski Milli basketbolcüsü Yavuz Oturakkaya’yı iftarda buluşturduklarını, hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdiklerini belirtti.

Sarmış “ Bu gün İftarımıza katılan çok değerli misafirlerimize, halkımıza ve üniversiteli gençlerimize, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan adına teşekkür ediyorum. İftar soframızı şereflendirdikleri için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

(MEİ-EFE)
Kaynak: İHA