Eceabat'a Kampüs Çalışmaları Hız Kazandı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Eceabat ilçesine Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu (MYO) kampüsü yapılması çalışmaları ve yer tahsisleri için görüşmelerde bulunmak üzere Eceabat ilçesindeydi.

Heyet önce MYO kampüs sahasını gezdi. Ardından Eceabat Kaymakamlığı’nda Kaymakam Turan Yılmaz ile bir araya gelinerek yeni tahsis edilebilecek arazide incelemelerde bulunuldu.
Eceabat Belediyesi’nde Belediye Başkanı Adem Ejder ile bir araya gelen Rektör Acer ve Rektör Yardımcısı Özden, Eceabat’ta üniversite birimlerinin binalarının yapılması konusunda istişarelerde bulundu.
Son olarak Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’nda Başkan İsmail Kaşdemir ziyaret edildi.
