Başkan Toltar İftarda Engelli Vatandaşlarla Buluştu
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, engelli vatandaşlar ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Programda Dilovası Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşların hizmetinde olduklarını belirten Başkan Toltar, iftar yemeğinde engelli vatandaşlarla sohbet etti.
Engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmayı kendilerine görev belirlediklerini vurgulayan Başkan Toltar, ”Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben her zaman söylüyorum hiçbir engelli kardeşimizi biz engelli olarak görmüyoruz. Engelli olmayan yurttaşlarımız gibi görüyoruz. Bugüne kadar huzur içinde, arzu ettiğiniz biçimde yaşamanızı, yaşayacağınız ortamı sizlere sağlamak arzusu, dileği, çabası içinde olduk. Hepimiz her an bir engelli adayıyız. Sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, sizleri daha mutlu ve huzurlu kılmak bizlerin görevi sayıyoruz. Gönlümüz ve yüreğimiz hep sizlerle birlikte. Sizler mutlu olduğunuz ölçüde biz de mutlu olacağız” dedi.
Başkan Toltar huzur, barış ve kardeşliğin öneminin altını çizerek, “Dilovası Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin emrinde ve hizmetinde olduğumuzu bilmenizi isterim. Ülkemiz çok zor süreçlerden geçiyor. Bu ortam içinde hepimizin görevi demokrasimize sahip çıkmak, Cumhuriyetimize sahip çıkmaktır. Sahip çıktığımız ölçüde huzur içinde, barış içinde, kardeşlik içinde yaşayacağımıza inanıyoruz. Bu şartların ülkemizin her noktasında da gerçekleşmesini bekliyor ve diliyoruz. Böyle güzel bir akşamda bizlerle bir araya geldiniz bu akşam bu güzelliği paylaşıyor ve yaşıyoruz. Hepinize sağlık ve esenlikler diliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde düşüncelerini ifade etti.
