Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dazkırı ilçesinde, ilçenin ekonomik durumunu görüşmek üzere ekonomi toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Vekili Necdet Uçar başkanlığında Dazkırı Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen ekonomi toplantısında, ilçede devam eden kamu ve özel sektör yatırımları ele alındı.

Organize Sanayi Bölgesinin son durumu ve parselasyon çalışmaları hakkında bilgi aktarıldı.

Emniyet ve asayiş, işsizlik, istihdam gibi konular dile getirildi. Kurum ve kuruluşlarının istek ve önerileri dinlenerek çözüm yolları hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, İlçe Emniyet Amir Vekili Mehmet Cangül, Milli Eğitim Müdürü Murat Ceylan, İlçe Özel İdare Müdürü Yunus Korkmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili Çağatay Özcan, Ziraat Bankası Şube Müdürü Erhan Cırık, oda başkanları, STK temsilcileri ve sanayi kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

- Sandıklı'da motosiklete sıkı denetim

Sandıklı ilçesinde polis ekipleri, motosiklet denetimlerine başladı.

Sandıklı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetlerin artması üzerine İstasyon Caddesi'nde motosiklet denetimi yaptı.

Denetimlerde tescilsiz motosikletler otoparka çekilirken, evraklarında eksik olan, egzozuyla çevreyi rahatsız eden ve kask kullanmayan sürücülere cezai işlemler uygulanırken trafik kurallarını uymaları yönünde uyarılara bulunuldu.

Motosiklet denetimleri ile yetkililer, yazın ilk motosiklet denetimlerini gerçekleştirdiklerini, ara ara bu denetimleri süreceğini bildirdi.

- İscehisar Belediye Başkanı Çibik, belediye personeliyle iftarda buluştu

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, belediye personeliyle iftarda bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bir otelde verilen iftara, belediye meclis üyeleri Hilmi Demirel, Münir Çibik, Zekeriya Okyar, Mehmet Açar, Fahri Çakmak, Bahri Dikmen, Mehmet Açar, Hüseyin Karadeniz ve belediye personeli katıldı.

Başkan Çibik, iftar öncesi davete katılanlara teşekkür ederek, 'Değerli Çalışma arkadaşlarım, mübarek ramazan ayının en güzel günlerini idrak ediyoruz. Bir yandan oruç ibadetini yaparken bir yandan da vatandaşlarımıza hizmet için hepimiz çaba sarfediyoruz. Allah yaptığımız ibadetleri ve tutuğumuz oruçları yüce dergahında kabul eylesin.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA