Kapadokya Güney Kore'de Tanıtılıyor

Kapadokya Bölgesinin turizm ve tanıtma faaliyetleri kapsamında Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) tarafından belirlenen fuar takvimine göre 01-04 Haziran 2017 tarihleri arasında Güney Kore´nin Başkenti Seul şehrinde düzenlenen "KOREA WORLD TRAVEL FAİR KOFTA" fuarı başladı.

Kapadokya Güney Kore'de Tanıtılıyor
Fuarda Kapadokya´yı Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Profesyonel Turist Rehberi Muzaffer Büyükbaş temsil ederek ziyaretçileri ağırlıyor.

Home of Turkey çatısı altında Türkiye´deki tüm illerin tanıtımının yapıldığı stantta Kapadokya masasında Kapadokya´ya özgü kültürel ve turizm değerleri ile Kore dilinde hazırlanan broşürler fuar ziyaretçilerine takdim ediliyor.

Fuarın ilk gününde Kapadokya standını ziyarete gelen Türkiye´nin Seul büyükelçisi Aslan Hakan Okçal ve Kore heyetine Başkan Yıldız, Dünyanın en iyi sıcak hava balonu merkezi olan Kapadokya´ya özgü balon maketi hediye etti.

Başkan Fahri Yıldız, KOREA FAİR KOFTA 2017 - Korea Seyahat ve Turizm Fuarı´ndaki Kapadokya standına, Korelilerin ilgisinden mutlu olduklarını söyledi.

Kaynak: İHA