Dünyanın Dört Bir Tarafında İftar Sofraları Kuruyorlar

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, Türkiye başta olmak üzere Suriye, Filistin ve Afrika'ya yardım dağıtırken bir yandan da iftar sofraları kuruyor.

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bulut, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye olarak dünyadaki bütün mazlumlara her fırsatta yardım elini uzatacaklarını belirtti.

Ramazan ayının yardımlaşma ayı olduğuna vurgu yapan Bulut açıklamasının devamında şunlara yer verdi:

'Paylaşmanın önemi üzerinde duruyoruz. Ülkemizde ve dünyanın farklı noktalarında yardıma muhtaç birçok mazlum var. Gücümüzün yettiğince ihtiyaç sahiplerine ulaşacağız.

Suriye içinde savaş mağdurlarına, hepimizin ortak davası olan Filistin'e ve her bir ferdin yardıma muhtaç olduğu Afrika ülkelerine yardımlar ulaştırıyor, iyilik götürüyoruz. Hayırsever halkımızın derneğimize Ramazan ayında yapacağı bağışları farklı bölgelerde yaşayan mazlumların ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak taksim ettik.

Dört bölgede gıda kolisi dağıtımı ve iftar sofraları kurulacak. Dünyanın her yerine iyilik taşımaya çalışıyoruz, çünkü dernek olarak iyiliğe tarafız ve iyiliğe inanıyoruz. Biliyoruz ki gelecek iyilikle gelecek.'

Kaynak: AA