Bakan Eroğlu, Müteahhitlerle İftar Yaptı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Bizim müteahhitlerimiz dünyada Çin’den sonra ikinci sıraya yükseldi. Gerçekten yurt dışında da büyük yatırımlar yapıyorsunuz. İnşallah gerek yurt içinde, gerek yurt dışında sizlerin önün açmak için yapacağımız işler varsa, lütfen bizi sizden biri olarak kabul ederek söyleyin, ne gerekiyorsa yapalım” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası’nın (İNTES) geleneksel iftar programına katıldı.

DSİ 5. Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen programa Eroğlu’nun yanı sıra İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, DSİ Genel Müdürü Murat Acu, çok sayıda sendika üyesi ve vatandaş katıldı.

İftarın ardından sendika üyelerine seslenen Eroğlu, Türk müteahhitlerinin dünyada saygın bir konumda olduğunu ifade ederek, “Bakanlık olarak büyük yatırımlar yapıyoruz. Bunun için tüm müteahhit firmalara ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Kolay değil büyük tesisler yapıyorsunuz, sizlerle gurur duyuyorum. Bizim müteahhitlerimiz dünyada Çin’den sonra ikinci sıraya yükseldi. Gerçekten yurt dışında da büyük yatırımlar yapıyorsunuz. ‘En zor şartlarda iş yapan bizim müteahhitlerimiz’ diye sizlerden gururla söz ediyorum. İnşallah gerek yurt içinde, gerek yurt dışında sizlerin önün açmak için yapacağımız işler varsa, lütfen bizi sizden biri olarak kabul ederek söyleyin, ne gerekiyorsa yapalım. Sadece iftar programlarında değil, tüm sorunlarda toplanalım ve çözümleri tartışalım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA