Büyükşehir Nazilli'de İftar Sofraları Kuruldu
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde 469 noktada kurulan iftar çadırları Ramazan Ayının ilk iftarında vatandaşlara hizmet verdi. Nazilli’nin Çapahasan, Pirlibey ve Hamzallı Mahallelerinde 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verildi. AYBA personelinin hazır bulunduğu iftar çadırlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Hijyenin ön planda tutulduğu iftar çadırlarında, yemeklerin bu yıl da tek kullanımlık tabak ve çatallarla verileceğini söyleyen Mali Hizmetler Daire Başkanı Volkan Zeytin, yemek dağıtımının ardından tek tek masaları dolaştı. İftar çadırına katılan vatandaşlarla sohbet eden Zeytin, Nazillililere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selamlarını iletti. CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci ise iftar çadırında AYBA personeli ile birlikte yemek dağıtımında bulundu. İftar yemeğinin ardından Koca Cami’de teravih namazını kılan Nazillililere Büyükşehir ekiplerince limonata ikram edildi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak il ve ilçelerimizde toplam 469 noktada Ramazan ayı boyunca iftar çadırları başta olmak üzere sosyal belediyeciliğin gereği hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi Aydın’da kimse aç ve açıkta kalmayacak. Vatandaşımızın her zaman yanında olacağız. Vatandaşlarımız bizim varlığımızı hep hissedecek. Tüm Aydınlı hemşerilerimizin Ramazan Ayını tebrik ediyorum” dedi.
