'Arif v 216' ekibi senaryo çalıştı

“Arif V 216” filminin oyuncuları önceki akşam düzenledikleri organizasyonla ünlü dostlarının karşısında film senaryosuna çalıştı.

'Arif v 216' ekibi senaryo çalıştı
Cem Yılmaz’ın “A.R.O.G.” ve “G.O.R.A.” filmlerinin devamı olarak çekeceği “Arif V 216” filminin oyuncu kadrosu önceki akşam Ataşehir’deki bir mekanda okuma provası yapmak için toplandı. Özel bir etkinlik salonunda toplanan ekip, ünlü davetlilerin karşısında filmin senaryosunu okuyup, rollerine çalıştı.

Kıvanç Baruönü’nün yönetmen koltuğuna oturacağı ve senaryosunu Cem Yılmaz’ın kaleme aldığı “Arif V 216”nın oyuncularından Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Çağlar Çorumlu, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız, Ozan Güven, Mert Fırat, Özge Özberk sahnede performans sergiledi.

Barış Arduç, Hande Doğandemir, Şebnem Ferah, Bennu Yıldırımlar, Gökçe Bahadır, Mehmet Erdem, Barış Falay, Esra Ronabar, Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı gibi birçok ünlü isim de oyuncu dostlarını yalnız bırakmadı.

'Arif v 216' ekibi senaryo çalıştı

Cem Yılmaz, “Filmimizde çok değerli isimler var. Ne üzerine çalıştığımızı, neler yaptığımızı bizi takip edenlere göstermek için bu geceyi düzenledik. Çok kaliteli bir iş yapacağız. Ağustos sonuna kadar çalışacağız. Bizim memleketimiz çok kıymetli, çok değerli isimler var. Güzel işler yapmak için güzel insanlarla çalışmak lazım” şeklinde konuştu.