Alternatif Sahne'de Yıldızlar Geçidi
Süleymanpaşa Belediyesinin organize ettiği Alternatif Sahne Günleri’nde Mayıs ayı etkinlikleri muhteşem bir konserle sona erdi. 90’lı yılların efsane müzisyenleri Ferda Anıl Yarkın ve Metin Özülkü, klasikleşen şarkılarıyla Tekirdağlı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sonrası açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Alternatif Sahne etkinliklerinin büyük ilgi gördüğünü söyledi.
Eşkinat, “Alternatif Sahne’yi yetenekli, sanata meraklı ancak yeteneklerini sergileyecek alan bulmakta zorlanan gençlerimize bir fırsat yaratmak için hayata geçirdik. Bir yandan da hepimizin sevdiği, her yaşa hitap edebilen sanatçılarımızı halkımızla buluşturarak bu anlamda Süleymanpaşa’da hissedilen boşluğu doldurmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da büyük ilgi gösteriyorlar. Konserlerimize, etkinliklerimize gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sürpriz etkinliklerimiz sürecek” dedi.
