Denizli'de 19 Mayıs Kutlamaları
Denizli’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Sabah Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan program, Merkez Spor Salonunda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. İbanoğlu, Atatürk’ün bu milletin esaret altında yaşayamayacağını tüm dünyaya gösterdiğini belirtti.
Dünya, Avrupa ve Türkiye müsabakalarında dereceye giren başarılı sporculara Vali Altıparmak, Başkan Zolan ve Komutan Gültekin Yaralı tarafından ödüller verildi.
Halk oyunları yarışmasında birinci olan Denizli’nin Halk Oyunları ekibi, bir gösteri sundu. Daha sonra öğrenciler, gösteriler yaptı, şiirler okudu ve kutlama esnasında çeşitli gösteriler yapıldı.
Jimnastik kızların yaptığı gösteriler beğeni toplarken, yapılan diğer gösteriler salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.
